GREATEST KıLAVUZU ISTIRIDYE MANTAR MISELI IçIN

Greatest Kılavuzu istiridye mantar miseli için

Greatest Kılavuzu istiridye mantar miseli için

Blog Article

Evde istiridye mantarı tohumu üretimi, azık kıymeti mualla bir besin maddesi elde etmenin yanı nöbet neşeli bir hobi olarak da bileğerlendirilebilir.

Kaynatılan tahılları sırça kavanozlara yahut plastik torbalara yerleştirin. Kavanozların ağzını kapatın yahut torbaları hummalıca rabıtalayın.

· Substratı Hazırlayın: Eğer müheyya bir mantar yetiştirme kitiniz var ise, substratı hazırlamak gerekmez. Fakat substrat hazırlamanız gerekiyorsa, önceden belirtilen malzemeleri kullanarak isabetli bir karışım elde edin.

· İceberg marulları hayırlı drene edilmiş, humuslu ve azık açısından gösterişli topraklarda yetişir. Toprağınıza organik şey koymak ve pH seviyesini denetleme etmek faydalı mümkün.

İstiridye mantarı üretmek istiyorsanız sizler muhtevain detaylı bir yazı hazırladık. İstiridye mantarının kilosu 25 TL ile 50 TL beyninde başkalık göstermektedir.

This website is using a security service to protect itself from online attacks. The action you just performed triggered the security solution. There are several actions that could trigger this block including submitting a certain word or phrase, a SQL command or malformed veri.

İceberg marulu, soğan familyasından bir bitki olup çoğunlukla salatalarda kullanılan bir türdür. İceberg marulu tohumdan yetiştirilebileceği üzere fidan olarak da satın hileınabilir. İşte iceberg more info marulu tohumundan nite yetiştireceğinizle alakalı umumi adımlar:

· İceberg marulu tohumlarını toprağa 1 cm kadar derinliğe ekmeniz yeterlidir. Tohumları ektikten sonrasında toprağı yavaşçe bastırarak düzeltin.

Başka bir adı mantarhanedir. Yalıtımlı çadırlar ve demir profiller sayesinde kurulmaktadır.100 metrekarelik bir vadi kifayetli gelmektedir. Ast dünya alanları da kurularak talaş ve misel vasıtasıyla üretime başlangıçlanılabilir.

· Kutu veya Torba: İstiridye mantarı yapmak dâhilin kullanacağınız bir konteyner veya torba.

· İzmir sarmaşığı tohumları umumiyetle ilkbahar yahut sonbaharda ekilmelidir. Bu mevsimlerde ülke sıcaklığı şayeste olacaktır.

· Toprağı Hazırlayın: Saksıyı veya bahçe sahaını hazırlayarak hayır drenajlı toprağı ekim muhtevain munis hale getirin.

· İstiridye Mantarı Tohumları: İyi bir kaliteye sahip tohumları seçin. Bu umumiyetle mantar yetiştirme kitleriyle yan yana gelir yahut çeşitli vandözlardan temin edilebilir.

Hasat Şapka kısmı kenarlarından adiya doğruca kıvrılmadan önce mantarları hasat edin. çoğunlukla ekimden 4-6 hafta sonrasında ilk hasat gerçekleşir. Hasat sırasında mantarların kök kısmını dikkatlice kesin.

Report this page